3.12.10

LES PEDRES DEL PATI

QUÈ FEM AMB LES PEDRES DEL PATI?
Els nens i nenes acostumen a trobar petits tresors quan surten a jugar al pati de l'escola, i un d'aquest petits tresors sovint són les petites pedres, que obren la seva imaginació, que guarden a les butxaques o a les petites manetes, a l'espera de poder-les compartir amb els seus millors amics i companys.
Doncs bé, durant un temps vam estar recollint aquests petits tresors esperant el dia en el que tindríem una bona idea, i així va ser: les utilitzàvem per fer petites escultures efímeres, fins que vam decidir fer com l'artista Niki de Sant Phalle. Primer vam pintar les pedres de colors diferents, i després les vam incrustar en plaques de fang negre, el resultat: una obra d'art, pedres incrustades.

7 comentaris:

  1. Em sembla una idea genial!!!! Els meus pekes es passen el dia recollint pedretes jejeje. Bona proposta!!

    ResponElimina
  2. Hola!!! Quina bona idea això de les pedres!
    Sandra.

    ResponElimina
  3. Una idea genial i un resultat espectacular!!! quins petits artistes... Felicitats

    ResponElimina
  4. Com es diu l'obra de la que s'ha partit per inspirar i explicar als nens la manualitat. No la puc trobar per la xarxa. Gràcies

    ResponElimina
  5. Hola Anònim!
    Les obres amb les que ens vam inspirar són les de l'artista Niki de Saint Phalle, si busques pel google amb aquest nom et sortiran imatges de les diferents escultures d'aquesta artista.

    ResponElimina
  6. Hola!!, Sóc Mili i el meu dubte feia referència a l'obra específica d'aquesta manualitat. La que tens penjada a la foto junt amb les manualitats dels nens i nenes. He buscat les obres de Niki i no hi ha cap semblant a aquesta. Gràcies

    ResponElimina
  7. Hola Mili! l'obra concreta en la que ens vam inspirar per fer l'activitat plàstica, va ser una fotografia macro, feta a una part de l'obra global d'aquesta artista, anomenada "El jardín del tarot", si busques amb aquest nom et sortirà la imatge.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...