18.2.12

SERIACIONS NESPRESSO

Una manera de treballar les seriacions de dos elements a P-3, en aquest cas seriacions de dos colors, utilitzant les càpsules nespresso: primer construim petits trens alternant els dos colors, després els enfilem en un filferro, aixafem les càpsules, i el tren es transforma en un cuc de dos colors. Si cliqueu a sobre de la imatge anireu a parar al meu picassa on he penjat algunes fotos de l'experiència.

8 comentaris:

  1. Molt original i creatiu M.Àngels. Potser t'interessarà conèixer aquest aquets post que vaig fer Manualitats amb Nespresso: fem un cafè

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joel!!
      Ja fa dies que remenant el teu blog vaig entrar en el post al que et refereixes i ja tinc algunes idees guardades al calaix, ;)
      Una abraçada.

      Elimina
  2. Hola Mª Àngels!
    Jo fa temps també vaig fer una activitat de seriacions amb càpsules de Nespresso, la veritat és que amb material quotidià i casolà podem fer mil i una coses!
    Però la meva pregunta és: en l'última foto, em sembla veure que les càpsules estan plastificades o m'ho sembla a mi? I en el cas que així sigui, perquè?? Curiositat... jejeje

    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eugenia! Ets molt observadora!;)
      Les càpsules no estan plastificades. Un cop feta la seriació, enfilada i aixafada, l'enganxem per les puntes del filferro a un tros de plàstic ja plastificat,d'aquesta manera les càpsules no es giren i es donen la volta, en aquest cas el plàstic l'hem retallat de la mateixa forma arrodonida que les càpsules.
      Gràcies pel teu comentari!
      Una abraçada.

      Elimina
  3. Lo mejor para el aprendizaje es utilizar lo que tenemos a nuestro alcance en nuestro entorno, y es una idea genial. Me encanta!!!

    ResponElimina
  4. Molt bona idea i molt original.
    És que amb les capsules podem treballar moltíssimes coses ja que donen molt de joc.
    Fins aviat!!!!

    ResponElimina
  5. Gràcies Magda pel teu comentari, fins aviat!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...