31.8.12

BON CURS COMP@NYS!!

Per a totes i tots els meus seguidors i seguidores i blocs amics: Ja queda poc per començar un nou curs carregat de noves espectatives. Jo tinc la sort de poder començar un nou curs ple d'il.lusions, però sóc conscient que molts companys i companyes no ho podran fer quedant-se a l'espera....i què llarga se'ns fa l'espera oi? Des d'aquí vull desitjar-vos molts ànims i molta sort! Per tots vosaltres que comenceu i per aquells que esteu a l'espera us envio molta energia positiva i esperança per afrontar un nou any. Allò que ens fa diferents és que per molts entrebancs i dificultats que se'ns plantegin mantenim i regalem el somriure desinteressat a aquells que ho necessiten. Així que des del meu humil raconet us faig arribar aquest somriure i com diu la cançó: "un llapis mai no dibuixa sense una mà". Una abraçada i sort !!



18 comentaris:

  1. Hola màngels!!!
    Moltes gràcies!!!!!

    Nosaltres també et desitgem que tinguis un bon curs escolar. :)

    Un petó.

    ResponElimina
  2. Muchísimas gracias y desde el BLOG ENCANTADO te deseamos lo mejor para este curso que empieza y que podamos disfrutarlo juntos. Nos llevamos tu sellito al blog de regalitos.Un abrazo "encantado"

    ResponElimina
  3. Hola y muchísimas gracias. Un buen sello y verde... el color de la esperanza. UN besito y me lo llevo a mi página de regalitos.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies M. Angels, el segell m'encanta!!!!
    Que tinguis una molt bona entrada de curs guapa !!!!!
    Petonets encara des dels Alps, demà ja de tornada i tornar a la rutina amb lo bé que estem aquí jejejjejje
    MUAKKKKKKK

    ResponElimina
  5. Muchas gracias, corazón. Ya lo creo que me hace ilusión, sobre todo empezando el curso un regalito... es puro vicio. Gracias, besets, musutxu asko y miles de buenas intenciones para este curso que empieza y para los que esperan, como bien dices, también.
    Lo pondré en mi blog de premios, te parece?

    ResponElimina
  6. Gràcies per aquest somriure i aquesta cançó! Estic segur que gràcies a tu ho agafarem amb més energies. Espero que aquest any pugui treballar, la veritat és que les coses no estan gaire bé, per això aquest tipus d'entrades m'ajuden a seguir lluitant per allò que vull aconseguir!!!! :) Molts petonets. Gràcies enormes.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies M.Angels per les teves paraules. Espero que el nou curs que entra estigui ple d'il·lusions, somriures, nous projectes, alegries i aprenentatges. Hem de mantenir la il·lusió per sobre de tot, si més no, tenim tots els blocs dels nostres amics i amigues blogaires com un raconet d'aire fresc. Un petó molt fort, bonica!

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies, i molt bon curs a tu també!
    Una abraçada,
    Mireia.

    ResponElimina
  9. Muchísimas gracias! Me encanta y me da muchos ánimos para este lunes! Sobre todo porque tengo que separarme de mi pequeña de 9 meses y dejarla con los abuelos. Pero volveré a ver a mi compañera interina que ha tenido la suerte de volver este curso al cole.
    Besos y gracias!

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies guapa!!! Jo sóc de les que continua a l'espera...però amb esperança!!!
    Moltes gràcies pels teus ànims! :)

    Nerea

    ResponElimina
  11. Moltes gràcies maca! El segell és preciós!
    Espero que tinguem un bon curs tots plegats perquè com estan les coses... però s'ha de ser positiu i no perdre la il.lusió, oi?
    Una abraçada.

    ResponElimina
  12. Moltíssimes gràcies pel regal!
    Molt bon curs també per a tu :)
    àngels

    ResponElimina
  13. Gràcies pels vostres comentaris, ànims i força! Petonets!

    ResponElimina
  14. Moltes gràcies pel regalet! Espero que hagi anat bé aquest primer dia. Bon curs a tu també!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  15. MOLTES GRÀCIES!!!! I BON INICI DE CURS PER TU TAMBÉ! UNA ABRAÇADA

    ResponElimina
  16. Quin DETALLOT moltes gràcies que ve començar el curs amb aquesta bona energia. Encantada i gràcies per se pacient Bessets!!

    ResponElimina
  17. Ooooh, sempre tens paraules d'ànim!! M'encanta la teua dosis d'energia positiva que li poses a tot!!! Quan tinga una estoneta publicaré els teus desitjos al meu bloc. Mil gràcies i una forta abraçada per començar el curs ^_^

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...