18.9.15

QUAN ARRIBA LA TARDOR

 
Quan comencen l'escola i comencem a veure al matí el terra ple de fulles marrons, i els arbres que canvien de color, ja comencem a olorar la tardor.
A la classe de P-3 vaig introduir el tema de la tardor en primer lloc amb l'activitat de conversa on vam parlar del perquè començaven a caure les fulles del pati de l'escola, i observant com canviaven de color.
Un dia a través dels contes vam parlar dels colors  del paisatge de tardor i dels fruits que són més propis d'aquesta època de l'any, un dels contes preferits va ser :"Quan arriba la senyora Tardor".

Una altra activitat va ser la observació i lectura d'imatges de paisatges de tardor per entendre millor aquests canvis de la natura i dels colors propis dels paisatges de l'època de l'any.
I per saber-ne més dels fruits que ens parlàven els contes, vam decidir anar a la fruiteria a comprar-ne uns quants per tal de construir el nostre racó d'observació, al racó d'observació poden accedir sempre que vulguin per tocar, mirar, jugar i conversar.

 
És molt important realitzar activitats d'observació amb tots els sentits, és a dir, presentar el material i que el puguin tocar, mirar, olorar, tastar...

 
 d'aquesta manera treballem les sensacions i percepcions, tant importants per descobrir el món i per potenciar la Creativitat.

2 comentaris:

  1. mmm, fins aquí m'ha arribat l'olor de les mandarines ....

    ResponElimina
  2. jejeje, genials aquestes sensacions olfatives oi?
    Gràcies pel teu comentari.
    Una abraçada.
    MªÀngels

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...