9.3.13

UN DOBLE PREMI !!

He rebut per part de l'Aina del bloc d'Un món de colors el premi: PREMI BEST BLOG!. I també de part de l'Aina i de la Magda del bloc Els Petits Infants : PREMI LIEBSTER AWARD!! Us dóno mil gràcies, i em fan molta il.lusió rebre'ls. Ara he de seguir les instruccions d'aquest últim que és contestar a onze preguntes, que són les següents:
1. Per què vas decidir crear un bloc i quan vas començar? Vaig començar amb el neguit de poder obrir una finestra a les famílies dels meus alumnes per tal que poguessin mirar, i que poguessin interpretar allò que a vegades els seus fills i filles els hi explicaven a casa, després de la tant típica pregunta: què has fet avui a l’escola? Més tard vaig començar tímidament a crear un blog personal per tal de poder compartir les meves experiències dins d’aquest món educatiu.
2. Si no escrivissis sobre el temes que tracten el bloc, sobre què escriuries?. Sobre art, contes infantils, i reflexions....sobre la vida en general
3. Quin és el teu post preferit? Per què? Doncs no tinc posts preferits! O...pot ser tots són preferits! Sempre publico pensant en què pot ser d’utilitat i què pot ajudar.
4. Què t'aporta tenir un bloc? Satisfacció pel fet de poder compartir, i és un fet curiós que hi hagi una germanor entre companys blocaires que no conec però amb els que comparteixo moltes il.lusions.
5. Què és el que més t'agrada del món 2.0? Sobretot aquells recursos que ens facilita la feina i ens obre la mirada cap el món actual que evoluciona constantment.
6. Com planifiques els continguts i temes pel bloc? No planifico, publico en funció d’allò que penso pot ser útil en el moment, o l’experiència que acabo de realitzar i que vull compartir.
7. Tenies entre mans altres noms pel bloc abans de decidir el que té? Ara no ho recordo bé, però vaig provar varis, i em vaig decidir per aquest nom per una anédota: quan vaig començar en el món de l’Educació Infantil, universitat, llistes d’interins, oposicions,.... no hi havia document del departament que no hi haguessis de posar el codi en referència a les “sigles” EI, i sempre deiem: EI d’educació infantil. I en el moment de crear el bloc vaig fer un petit homenatge a aquesta insignificant anècdota.
8. Si preguntes a la gent que et coneix. Què em dirien de tu? Que sóc una persona organitzada i organitzadora, constant, amable, carinyosa, somiadora, i que disfruto i m’agrada la meva feina.
9. Què fas durant el teu temps lliure?Gaudir al màxim de i amb la meva família,i els meus amics i sobretot amb la meva filla,
10. Quin consell donaries a les persones sobre el món dels blocs? Què és una xarxa on es comparteix i es pot apredre desinteressadament.
11. Has viscut algun afer important a partir del bloc? Sí, conèixer companys i companyes desconegudes, però amb els que compartiexo i tinc moltes coses en comú.

Ara toca dedicar aquest premi a 11 blocs amics: i a tots ells els agraeixo la bona feina!

3. A Espe de Plastiquem

4. A Estrella d' Idees Magistrals.
5. A Fini de Mi grimonio Escolar.

6. A Miren de la Classe de Miren

7. A la LLuna d' Un polsim de Sal.
8. A la Mònica de Buscant Idees.

9. A la Marta de Fent i desfent
10. A l'Àngels de Racons de colors
11. A l'Ester del Trencacloques


Salutacions i felicitats a tots i totes!!!

 

5 comentaris:

 1. Hol: muchas gracias por el premio, me lo llevo encantada a mi página de premios. Un saludo

  ResponElimina
 2. Moltíssimes gràcies pel premi, em fa molta il.lusió! Aquesta tarda, amb clama ja que porta una estoneta, faré l'entrada.
  Petonets.

  ResponElimina
 3. Muchísimas gracias! Lo recojo encantada y en cuanto pueda lo publico. Gracias por pensar en mi grimorio! Besos!

  ResponElimina
 4. Moltíssimes gràcies pel premi. M'ha fet molta il·lusió rebre'l. Ja no sé on guardar tants regalets. Una abraçada ben gran. :)

  ResponElimina
 5. Moltes gràcies pel premi! Quan pugui actualitzo l'entrada.
  Una abraçada!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...