22.9.15

AUTORETRATS DE TARDOR


 
A P-3 começo a treballar  el coneixement de les parts del nostre cos , assimilar-les, i a representar-les. Una de les activitats on entren en lloc aquests continguts més concrets en relació al coneixement del nostre cos, és la representació a través del dibuix de la figura humana.

 
Aquesta vegada he aprofitat la tardor per fer un quadre artístic conjunt  en el qual experimentem amb els colors de tardor, utilitzem la tècnica plàstica de l’estampat amb paper de diari, i  ens representem a través del dibuix.

El resultat de l’activitat l’hem anomenat:
                               “Autoretrats   de   Tardor”
El suport de l’obra artística és una peça de cartró de forma rectangular.

Per pintar-la amb els colors de tardor hem utilitzat pintura de color groc, taronja, vermell, i marró.


 
Hem fet una bola amb un full de paper de diari, i  l’hem utilitzada per fer estampació a sobre del cartró. D’aquesta manera el resultat deixa el fons amb una textura, que ens recorda a les obres de J.Pollock.

 
 Els nens i nenes s’han dibuixat en una cartolina utilitzant un retolador negre. I el dibuix resultant l’he enganxat a sobre del quadre de tardor, per acabar,els noms de les nenes i els nens els he escrit a sobre d’una de les fulles recollides  i portades al racó d'observació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...