27.3.17

GRATES EXPERIÈNCIES

   Aquesta entrada que faré a continuació, i coincidint que és l'entrada número 200 del blog,  no és un post com els que acostumo a publicar, m'explico, normalment acostumo a compartir experiències pròpies d'activitats realitzades a la meva aula, amb els meus alumnes i que crec poden ser interessants o poden ajudar a la pràctica educativa.
   En aquest cas, m'agradaria compartir una grata experiència com a mestra.
   Fa uns mesos, concretament a l'estiu del 2016, em vam proposar col·laborar amb l'Editorial Casals en la realització d'un nou Projecte de materials per l'aula, dirigits al segon cicle d'Educació Infantil, concretament col·laborar en les propostes destinades al treball per Projectes. Després d'uns mesos de feina dedicats a aquesta nova aventura, ja ha sortit al mercat el nou Projecte Trotacamins, el qual aquí us el presento:


   Trotacamins és el nou projecte d'Educació Infantil de l’editorial Casals. Es tracta d’una proposta de materials vivencials i cooperatius.
   Aquest nou projecte ofereix dues rutes: d'una banda hi ha la ruta dels Projectes, on he pogut deixar el meu granet de sorra en l'autoria d'alguns d'ells, els quals han estat estructurats, i construïts la majoria, per l'Ana Guillem.
   D'altra banda la ruta dels Tallers i Racons, autors dels quals es troba el prestigiós Angel Alsina, professor de didàctica de les matemàtiques a la Universitat de Girona, pel que fa al material relacionat amb les matemàtiques. Darrera l'autoria del material de ciències, grafo, llengua, i art es troba la Marta Montero, que segur que tots ja coneixeu pel seu interessant blog tresquatrecinc.
   Tot aquest treball ha estat supervisat i coordinat per la Irene López de l'Editorial Casals a la qual des d'aquí li dóno les gràcies per haver confiat en mi en aquest nou projecte, i a tot l'equip que l'heu fet possible, per mi ha estat un plaer poder aportar les meves idees i la meva experiència com a mestra, en aquesta nova aventura.

4 comentaris:

  1. Enhorabuena M. Ángels, ya queda poco para tenerlos en nuestras manos. Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Ana por tu comentario, y felicidades para tí también.
      Un abrazo

      Elimina
  2. Maria Àngels, una excel·lent professional que aposta per un material basat en la metodologia per projectes. Un material obert, flexible i alhora ben programat, que doni tranquil·litat a les mestres i garanteixi la consecució de continguts i objectius. Maria Àngels, pots sentir-te molt satisfeta de la teva feina. Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Irene pel teu comentari, ha estat un plaer. Una abraçada.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...