27.8.12

ORGANITZACIÓ D'AULA

Aquesta setmana segur que molts comencem a escalfar motors i a començar a mirar amb futur proper el curs vinent. Doncs per facilitar-nos la feina, us deixo alguns cartells que vaig confeccionar el curs passat per organitzar les rutines d'aula:
- L'espai del calendari, on cada dia mirem en què dia hi som, fem girar un vagó del tren dels dies de la setmana, diferenciant en un color els dies que venim a l'escola i en un altre color els dies què estem a casa (cap de setmana o festius). A més el relacionem amb el calendari, posem un gomet a la casella corresponent fent també la lectura del número de dia al que correspon.
 
 

- L'espai de passar llista: on posem sota el títol els noms dels nens i nenes del grup, i mirem qui ha vingut a l'escola i qui s'ha quedat a casa.
- L'espai dels aniversaris: sota el cartell aniversaris col.loquem els noms dels nens i nenes del grup ordenadament per dates d'aniversari, i també es pot fer ordenat com a referent l'estació de l'any, és a dir, els que fan anys a la tardor, a l'hivern...
- L'espai de mirar el temps: on els nens i nenes hauran de col.locar una imatge identificativa del temps que pot fer en aquell dia, aquesta imatge pot ser una il.lustració, una fotografia, o una obra pictòrica que representi el temps.

Cliqueu damunt la imatge i podreu veure tots els cartells al meu Picassa Les imatges utilitzades han estat extretes de la xarxa i de diferents Picassas amics.

4 comentaris:

  1. Gràcies m.àngels!!!

    Molt interessant això de l'obra pictòrica per mirar el temps.

    Quines obres tries???

    Txell

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Txel pel teu comentari!
      D'aquí poc publicaré una entrada amb el material que podem utilitzar per dur a terme la rutina de mirar el temps.
      Fins aviat! Petonets!

      Elimina
  2. Gràcies MÀngels!
    M'agraden molt, amb el teu permís, faré un mix amb els que tinc.
    Petons!

    ResponElimina
  3. De res Alícia! M'agrada que et pugui ser útil! Quina il.lu veure't per aquí!! petonets wapa! i gràcies pel teu comentari!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...